Car Service #LikeABosch

Car Service #LikeABosch

Mobiliteit zit in onze genen

Mobiliteit zit in onze genen

Wat er ook met uw auto aan de hand is, wij vinden het probleem en lossen het voor u op. Uw auto verdient kwaliteit, technologie en kennis van Bosch. Bij Bosch Car Service krijgt u snelle en betrouwbare dienstverlening. Wij gaan alleen voor het allerbeste zodat u binnen de kortste keren weer onderweg bent. Car Service #LikeABosch!

Topservice met één tik op het scherm

Bij autopech wilt u graag snel en deskundig geholpen worden. Op Bosch Car Service kunt u vertrouwen. Met meer dan 15.000 erkende garages in 150 landen en dankzij dit wereldwijde netwerk is uitstekende hulp nooit ver weg.

Topservice met één tik op het scherm

Dé perfecte oplossing voor elk probleem

Elke moderne auto is voorzien van geavanceerde technologie en elektronica. Maar hoe ingewikkeld ook, wij kunnen u altijd helpen. Al onze autobedrijven beschikken over de nieuwste diagnose tools voor vrijwel elk merk en elk type auto. Daardoor kunnen wij snel storingen opsporen, uw auto efficiënt en betrouwbaar onderhouden en kostenbesparend en transparant reparaties uitvoeren. Heeft u een oudere auto met minder moderne snufjes? Geen probleem. Die repareren we net zo goed.

Dé perfecte oplossing voor elk probleem

Een ruime waaier aan onderdelen van topkwaliteit

Wij doen er alles aan uw auto zo snel mogelijk weer op de weg te helpen. Zo lang het maar niet ten koste gaat van de kwaliteit. Om die reden gebruiken wij bij Bosch Car Service alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw fabrieksgarantie behouden blijft.

Een ruime waaier aan onderdelen van topkwaliteit

Pure kracht voor elke wagen

Bij Bosch Car Service is uw auto altijd in vertrouwde handen. Of het nu gaat om onderhoud of herstel werkzaamheden. Onze medewerkers zijn vakkundig en worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op het hoogste peil te houden. Dit, plus de inzet van de nieuwste technologieën en kwaliteitsonderdelen van Bosch, maakt dat wij de klus altijd voor u kunnen klaren. Eén ding waar u zeker van kunt zijn: we work #LikeABosch. Zodat uw auto ook rijdt #LikeABosch.

Pure kracht voor elke wagen

Groot of klein probleem, altijd advies op maat

Elk type auto is welkom bij ons. Wij bieden eersteklas service voor alle personen- en bedrijfswagens: benzine, diesel, hybride en elektrisch. En altijd met de unieke kwaliteit die u gewend bent bij Bosch Car Service.

Groot of klein probleem, altijd advies op maat

Klaar voor de toekomst

De toekomst is nu. Daarom houden wij onze medewerkers voortdurend up to date via technische trainingen van Bosch. Zodat onderhoud en reparatie van uw auto altijd in goede handen is, nu en in de toekomst!

Klaar voor de toekomst

Car Service #LikeABosch

Onderhoud en herstel van het hoogste niveau, voor alle merken en modellen. Voor gegarandeerd betaalbare kwaliteit met een persoonlijk tintje. Door een van de grootste netwerken van onafhankelijke autobedrijven ter wereld. Dat is Bosch Car Service!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen